Hirdetés

Fekete Párduc játékon dolgozik az Electronic Arts?

|

A vakandai hős lehet a következő nagy szabású, nagy költségvetésű Marvel játék főszereplője.

Hirdetés

Fantasztikus lett és megérdemelten aratott óriási sikert a Marvel's Spider-Man, aminek PC-s változata augusztusban, folytatása pedig 2023-ban fog megjelenni, de az Insomniac már dolgozik a Rozsomákot középpontba állító Wolverine-en is, és nem csak a Sony csapata alkothat a Marvel képregényhőseivel: a Square Enix felügyelete alatt jelent meg a nem túl jó Marvel's Avengers és a fantasztikus Marvel's Guardians of the Galaxy, illetve októberben jön a Firaxis és a 2K Games próbálkozása, a Midnight Suns.

Mindeközben most azt pletykálják, hogy az Electronic Artsnál is landolt egy igen érdekes projekt.

Hirdetés

A megbízhatónak tartott szivárogtató, Jeff Grubb a Giant Bomb Game Mess Mornings streamjében mesélt arról, hogy az EA egy új, seattle-i stúdiója dolgozik egy egyjátékos, sztoriközpontú, nyílt világú Fekete Párduc (Black Panther) játékon, felbuzdulva a Star Wars Jedi: Fallen Order sikerén. A fejlesztés állítása szerint még az elején jár, de azt már lefektették, hogy a sztori középpontjában egy új Fekete Párduc áll majd, akinek kihívásokat kell teljesítenie, hogy méltó legyen a címre az elődje halálát követően.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A fejlesztést végző stúdiót a Monolith Productions egykori fejese, a Shadow of War és Shadow of Mordor játékokon is dolgozó Kevin Stephens vezeti, a projekt pedig a Project Rainier kódnevet viseli. Bármi változhat még, lehet, hogy végül ebből semmi nem lesz, de ha lesz is, biztos, hogy pár évig még nem beszélnek róla.

A címkép a Marvel's Avengers vonatkozó DLC-jéhez kapcsolódik, nem az új játékból származik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)