Hirdetés

Felfüggesztették Pokimane csatornáját a legújabb Twitch-trend miatt

|

A csatornájára veszélyes szokást vett fel több népszerű streamer, jött a büntetés.

Hirdetés

Nyáron a Twitch egyik kiemelkedően sikeres streamere, Pokimane arról is beszélt a rajtongóival, hogy eléggé kiégett a közvetítések gyártásában, amire általában hatásos ellenszer, ha egy kis szünetet tart az ember. Ha nem is önszántából, hanem a platform üzemeltetői (egyébként teljesen jogos) szigora miatt, de most jut egy kis pihenő a fiatal műsorgyártónak.

Ugyan a legújabb és a legnépszerűbb játékok még mindig rengeteg nézőt vonzanak a platformon, időnként egy-egy új trend meglovaglásával, legyen az egy medencés buli, vagy állatok közvetítése, rendszeresen komoly tömegeket lehet bevonzani egy-egy csatornára.

Hirdetés

A platform legnagyobb követőtáborral rendelkező szórakoztatói legújabban egy kevésbé kreatív, ellenben ingoványos talajt jelentő divatot követnek, és a viccesen "TV meta" névre hallgató műsortípust kezdték el sugározni. Ez nemes egyszerűséggel annyit jelent, hogy a csatorna tulajdonosa elkezd nézni egy tévéműsort, és ezt kommentálja saját közössége számára.

Viszont úgy tűnik, vannak, akik jobban választottak néznivalót, mert míg xQc, vagy Hasanabi nem került bajba azért, hogy a Master Chef nevű kompetitív főzőműsort nézi a követőivel közösen, addig Pokimane egy olyan sorozatot mellett tette le a voksát, ami egy rövid tiltást hozott a csatornájának.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Úgy vélte, péntek estére tökéletes program lesz néhány epizód az Avatár - Aang legendájából, annyiban pedig igaza is volt, hogy huszonötezren követték a közvetítést. A jogsértő tartalmakat észlelő algoritmus viszont nem élvezte a bulit, és ahogy azt a streamer egy, a sorozatból származó híres idézettel tudatta követőivel 48 órára felfüggesztették a streameléstől.

A nem túl súlyosnak tűnő büntetés utánra Pokimane rögtön be is ígért egy tizenkétórás visszatérő streamet, szóval olyan nagy gondolt nem jelenthet számára a két nap kényszerpihenő. A tiltás viszont jó példa arra, hogy a Twitch számára esetleg problémás lehet a TV meta, ugyanis nem valószínű, hogy a tévétársaságokkal olyan kedvező megállapodást tudnak kötni a streamelő platform üzemeltetői, mint azt a zenei jogtulajdonosokkal tették tavaly.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)