Hirdetés

Játék készül a Felhőtlen Philadelphia sorozatból

|

Charlie, Dennis, Mac, Dee és Frank virtuálisan is elszórakoztatnak majd minket, bár nem olyan formában, mint ahogy számítottunk rá.

Hirdetés

Az FXX a közelmúltban leleplezte, hogy a népszerű amerikai sitcom, a Felhőtlen Philadelphia 13. évada szeptember 5-én rajtol el, de nem ez az egyetlen hír a sorozattal kapcsolatban: készül egy játékverzió is belőle. 

Hirdetés

Az It's Always Sunny: The Gang Goes Mobile egy free-to-play mobiljáték lesz a FoxNext Games és az East Side Games együttműködésének gyümölcseként, amelyben a játékosoknak lehetősége lesz irányítani a már jól ismert csapat tagjait. Charlie (Charlie Day), Mac (Rob McElhenney), Dennis (Glenn Howerton), Dee (Kaitlin Olson) és Frank (Danny DeVito) új pénzszerzési módszerek után kutatnak, miközben egyre több ismerős karakterrel, emlékezetes gaggel, sztoriszállal és ikonikus pillanattal ajándékozzák meg a széria rajongóit. 

A játék várhatóan még idén megjelenik okostelefonokra.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)