Hirdetés

Féltékenységből végzett egy Valorant játékossal a saját testvére

|

A nő nem tudta elviselni, hogy a barátja feltűnően jó viszonyt ápolt a húgával.

Hirdetés

Szeptember 26-án váratlan hívást kapott a floridai Orange megye seriffhivatala: egy orlandói nő gyilkosságot jelentett be, és egyúttal azt is bevallotta, hogy ő a tettes. A vonal másik oldalán a 21 éves Fatiha Marzan volt, aki 15 órával korábban megölte a nála egy évvel fiatalabb húgát, méghozzá féltékenységből - írja a New York Post.

Az áldozat, Sayma Marzan aktív Valorant játékos volt, aki közös szobán és közös ágyon osztozott nővérével, és mint azt a nyomozók jelentéséből kiderül, rendszeresen együtt játszott Fatiha barátjával. A távkapcsolatát féltő Fatiha állítása szerint a páros flörtöléssel felérő, helytelen üzeneteket váltott egymással játék közben, és emiatt többször is kérdőre vonta őket.

Hirdetés

Amikor pedig tudomást szerzett arról, hogy a barátja szerelmet vallott a húgának, akkor rendelt az amazonon a késkészletet, amit gondosan elrejtett, majd hetekig tervezett és a megfelelő alkalomra várt. Ez szeptember 26-án a hajnali órákban következett be, amikor a lakásban már mindenki nyugovóra tért.

A bejelentést követően a helyszínre érkező hatóságok már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Fatihát őrizetbe vették, és miután arra nem kapott lehetőséget, hogy óvadék ellenében szabadlábon védekezzen, jelenleg rács mögött várja, hogy szándékos emberölés vádjával bíróság elé idézzék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)