Hirdetés

Valószínűleg feltörték a TheVR YouTube-csatornáit, valaki már át is nevezte őket

|

Egyelőre két csatorna érintett, a TheVR Tech úgy tűnik, hogy továbbra is rendben van.

Hirdetés

Frissítés: Immár mindkét érintett csatorna visszakapta eredeti nevét és profilképét, és úgy tűnik, a feltöltött videók is ismét elérhetőek. A gyors reakciónak hálta tehát a jelek szerint nem lett nagy baj.

Megkeresésünkre válaszul a TheVR-os srácok azt írták, hogy mostanra már nagyjából visszaállt a rend. A történtekről TikTokon közzétettek egy videót is:

@wearethevr_official

A hir igaz, de mostmát talán minden okés.

♬ original sound - wearethevr

Eredetileg írtuk: Nagyon úgy fest, hogy valaki feltörte a TheVR hivatalos YouTube-csatornáit, a háromból legalábbis kettőt mindenképpen. Nem sokkal ma este fél 8 után a fő TheVR csatorna neve "SpaceX CEO Inc."-re váltott, lecserélték a profilképet és a borítóképet, és ezzel párhuzamosan eltűnt az összes feltöltött videó, jó pár év tartalma - nem tudni, hogy ezek a videók ténylegesen törölve lettek, vagy netán csak privátra állította őket az, aki hozzáfért a csatornához. 

TheVR Streamek Official, vagyis a csapat VOD csatornája (ide kerültek fel a twitches élő adások) is nevet váltott, ebből "The SpaceX Official" lett. Itt is SpaceX-es lett a profil- és borítókép, továbbá ebben az esetben a lokalizációt is lecserélték Magyarországról Kanadára. Mindkét csatornát 2013-ban hozták létre, összesen 334, illetve 270 millió megtekintéssel rendelkeznek. 

Hirdetés

A TheVR harmadik csatornája, a TheVR Tech egyelőre érintetlen, a TIMEOUT Podcast külön csatornája is rendben van.

Természetesen a történtek kapcsán megkeressük a TheVR-t, de teljesen bizonyos, hogy jelenleg a tűzoltással vannak elfoglalva. Amint válaszokat kapunk, azonnal beszámolunk majd róla. Remélhetőleg hamar sikerül helyreállítani mindkét érintett csatornát, és egyetlen tartalom sem veszik el véglegesen.

TheVR Pisti mindenesetre a Twitteren jelezte, tudnak a dologról:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)