Hirdetés

FIFA-botrány - ilyen is lehetne a FIFA 16 borítója

|

Az Electronic Arts ma leplezi le a FIFA 16 első részleteit, a szövetséget a napokban érintő botrányok pedig megihlettek pár kreatív játékost.

Hirdetés

Tegnap robbant a hír, hogy korrupció vádjával őrizetbe vették a FIFA futballszövetség jónéhány magas rangú tisztviselőjét, ami így, napokkal az elnökválasztás előtt kimondottan kellemetlen. 

Akármi is legyen az ügy vége, ez a FIFA játéksorozatot valószínűleg nem érinti (hacsak a 2018-as és 2022-es világbajnokságokat át nem pakolják máshova), és valamikor a mai nap folyamán az EA Sports elmeséli, milyen újításokkal készül az idei évre. Valószínűleg azt is megtudhatjuk, ki szerepel a borítón (jó eséllyel megint Messi, de ki tudja), de az alábbi lehetőségek mindegyike csak találgatás. Legalábbis reméljük, az első képen a szám nem néz ki túl jól.

Ezt meg csak úgy, így érezheti magát a kivizsgálást üdvözlő, de nem letartóztatott Sepp Blatter.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)