Hirdetés

Váratlan szabadnapjukon FIFA bajnokságot rendeztek a F1-es pilóták

|

Még szerencse, hogy konzolt is hoztak magukkal a versenyhétvégére.

Hirdetés

Tájfunveszély miatt végül alaposan átalakult a hétvégi F1-es japán futam menetrendje, ugyanis törölték az eredetileg szombatra tervezett harmadik szabadedzést, az időmérőt pedig átrakták vasárnap reggelre. Ennek következtében nem várt szabadidőhöz jutottak a pilóták, akik különböző módokon használták ki az ölükbe hulló gondtalan órákat. Van, aki a videojátékok mellett döntött. 

Hirdetés

Egyesek a Netflixet nézték, mások iszogatni indultak, de volt egy kisebb csapat, akik a FIFA 20 elé csücsültek le. A jelek szerint Pierre Gasly nagy gamernek számít, ugyanis vagy egy elég pöpec utazó PS4-es szettje, amit most is magával vitt. Pilótatársaival rögtön összes is dobtak egy rögtönzött FIFA bajnokságot, amelyen Max Verstappen, Carlos Sainz, Lando Norris, Sergio Pérez is részt vett. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Most competitive Saturday we’ve had in years 😅🎮⚽️

Max Verstappen (@maxverstappen1) által megosztott bejegyzés,

Daniel Ricciardo is ott volt egyébként velük, de ő csak nézte, hogy a többiek nyomják a virtuális focit. Lehet, hogy talán kicsit bosszankodott is, mivel ő személy szerint egy technológiamentes, relaxációs, beszélgetős napra akarta rábeszélni a csapatot, de a mellékelt ábra azt mutatja, hogy a FIFA 20 népszerűbbnek bizonyult. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)