Hirdetés

Film készül a Ghost of Tsushima alapján, a John Wick rendezője készíti

|

Minden körbeér: a Ghost of Tsushimát filmek inspirálták, és most film készül belőle.

Hirdetés

A Deadline exkluzív beszámolója alapján a Sony Pictures és a PlayStation Productions felügyelete alatt formálódik a Ghost of Tsushima filmes adaptációja, rendezőnek pedig azt a Chad Stahelskit kérték fel, aki a John Wick filmeket rendezte az elmúlt években. Stahelski saját cége, a 87Eleven Entertainment részéről ő, Alex Young és Jason Spitz végzik a produceri feladatokat, a PlayStation Productionstől pedig Asad Qizilbash és Carter Swan közreműködnek.

A projektbe a játékot fejlesztő Sucker Punch Productions is beszáll, Peter Kang segít, mint executive producer.

Hirdetés

Qizilbash azt nyilatkozta, izgatottan várják a közös munkát, és azt, hogy lássák, Stahelski és társai hogyan mesélik el Jin történetét a nagyvásznon.

A Ghost of Tsushima a tavalyi év egyik legsikeresebb játéka lett, több mint 6,5 millió példány fogyott belőle, ebből 2,4 millió az első három napban. Több jelölést és díjat is kapott az évvégi díjátadókon.

A Sony Pictures és a PlayStation Productions első filmje a 2022. február 11-ére betervezett Uncharted lesz, első sorozatuk pedig a Craig Mazin közreműködésével, az HBO-nál készülő The Last of Us.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)