Hirdetés

Film készül a Sniper Elite alapján

|

Meglepő, hogy ki rendezheti meg a Rebellion játékának adaptációját.

Hirdetés

Több film is készült már Hollywoodban a mesterlövészekről, elég csak a 2007-es Orvlövészre (Mark Wahlberg) vagy 2014-es Amerikai mesterlövészre (Bradley Cooper) gondolni, a listára pedig felvéshetünk egy újabb címet, ugyanis a Variety jelentése szerint feldolgozzák a Rebellion ismert videojátékát, a Sniper Elite-et. Ebben egy elit mesterlövésszel, bizonyos Karl Fairburne-nel kamatoztathattuk a képességeit a második világháború idején. 

Hirdetés

A honlap úgy értesült, hogy a rendező az Utazás a rejtélyes szigetre, a Rampage - Tombolás és a Törésvonal filmeket jegyző Brad Peyton lesz, aki a Legenda vagyok rebooton dolgozó Gary Grahammel együtt írja a forgatókönyvet. A produceri feladatokat többek között Assassin's Creed adaptációjáért felelős Jean-Julien Baronnet és a Rebellion vezetője, Jason Kingsley fogják ellátni. 

Az első nyilatkozatok alapján egy okos, feszült, mégis stílusos akcióra számíthatunk erős karakterekkel és fordulatos helyzetekkel párosítva, amelynek során Fairburne-nek választania kell a háború kimenetele és a legmélyebb titkával való szembenézés között. Baronnet szerint az, hogy Fairburne német származású és mégis a szövetségeseknek dolgozik a németek ellen, a háttörténetének egyik legérdekesebb eleme, és egy nagyon-nagyon karakterorientált végeredményre számíthatunk. 

Ti melyik színészt tudnátok elképzelni a főszerepben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)