Hirdetés

Film készül az Injustice: Gods Among Us alapján

|

A Warner Bros. animációs filmjei a legjobb DC filmek, amiket a képregényrajongók kaphattak, a gyűjtemény pedig most tovább bővül az Injustice történetével.

Hirdetés

Míg a DCEU meglehetősen bukdácsol kedvenc hőseink megfilmesítésével, addig az animációs univerzum tökéletesen azt hozza, amit elvárnánk. A Warner Bros. Animation gyártotta filmek jobbnál-jobb sztorikat mutatnak be, most pedig a NetherRealm játékának történetét fogják új köntösben prezentálni.

Az Injustice animációs film a verekedős játéksorozat első részének eseményeit és az ahhoz kapcsolódó képregényszéria első szezonját fogja feldolgozni.

Hirdetés

Az Injustice egy olyan DC világban játszódott, ahol a Joker tőrbe csalta Supermant, és rávette, hogy megölje a saját, terhes feleségét. Superman ettől begolyózott, megölte a Jokert és vasököllel őrizte tovább a "rendet". Batman megszervezett egy ellenállást, és 5 éven át küzdött régi barátja ellen, mígnem kénytelen volt más univerzumok hőseit segítségül hívni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az alapkonfliktus bőven elég ahhoz, hogy elvigyen a hátán egy egész estés animációs mozit. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor fog megjelenni a film, de azt igen, hogy valamikor idén ősszel érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)