Hirdetés

Film készült Hideo Kojimáról, itt az első trailer

|

Olyan híres arcok nyilatkoznak benne az elismert fejlesztőről, mint Norman Reedus, Guillermo del Toro és George Miller.

Hirdetés

Hideo Kojima napjaink egyik legismertebb és legkedveltebb játékfejlesztője, aki nélkül ma nem létezne a Policenauts, a Metal Gear és a Metal Gear Solid, valamint a Death Stranding sem. A mester jelenleg a podcast műsora mellett arra fókuszál, hogy a Death Stranding 2-t és egy vadonatúj IP-t tető alá hozzon stúdiója, a Kojima Productions élén, ráadásul készül a Death Stranding film is.

Alkotásai és különleges szemléletmódja nélkül sokkal szegényebb lenne a játékipar, erre pedig a PlayStation Studios és a Filmworks is szeretne rávilágítani a Kojima Productions támogatásával, méghozzá a Hideo Kojima: Connecting Worlds című dokumentumfilmmel. 

Hirdetés

Glen Milner (The Stories: The Making of Rogue One: A Star Wars Story) rendezésének kedvcsinálója azt ígéri, hogy kreatív utazásra invitál minket egy videojátékos ikon elméjébe, ritka betekintést nyújt Kojima kreatív folyamataiba, és megszólaltat olyan művészeket, mint Norman Reedus, Guillermo del Toro, George Miller, Nicholas Winding Refn és a Death Stranding zenéit szolgáltató Chvrches.

A nagyjából egyórás dokumentumfilm világpremierje a már elkezdődött Tribeca Filmfesztiválon lesz június 17-én az alkotók részvételével, de hogy a nagyközönség mikor láthatja a végeredményt, azzal kapcsolatban csak annyit árult el az előzetes, hogy hamarosan. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)