Hirdetés

Filmek és sorozatok készülhetnek a FromSoftware játékai alapján

|

A Sony lépése új utakat nyithat meg az adaptációk felé.

Hirdetés

A PlayStation gyártója jelenleg is komoly erőfeszítéseket tesz arra, hogy egy még szélesebb közönség ismerhesse meg a legismertebb videojátékos brandjeit: az Uncharted folytatása borítékolható, a The Last of Us széria nemrég kapott trailert, a Gran Turismo filmváltozatát hazánkban forgatják, készül a Twisted Metal, és az sem titok, hogy jön a Ghost of Tsushima, a Gravity Rush és a Days Gone feldolgozása is. 

Biztosak lehetünk abban, hogy siker esetén ez csak a kezdet, és a vállalat további terveket dédelget, amit megerősít az a nyilatkozat is, amit a PlayStation Studios főnöke tett a minap. 

Hirdetés

Augusztus végén a Tencent és a Sony is növelte részesedését a Dark Souls játékokat fejlesztő FromSoftware-ben, a utóbbi most valamivel több mint 14 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik. Ezzel kapcsolatban mondta azt a PlayStation Studios feje, Hermen Hulst a Reutersnek, hogy a vásárlással megnyílt a lehetőség arra, hogy a stúdió IP-jait kezelésbe vegye a PlayStation Productions:

"Elsősorban a játékfejlesztői oldalon kell együttműködésekre gondolni, de a PlayStation Productions törekvéseivel nem elképzelhetetlen, hogy feltérképezzük a további lehetőségeket is".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A dolog azért is nagyon izgalmas, mert a FromSoftware első rangú portfólióval rendelkezik: ki ne nézne meg egy Bloodborne, Dark Souls, Demon's Souls vagy éppen Elden Ring filmet moziban, esetleg sorozatot valamelyik nagy streaming szolgáltatón?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)