Hirdetés

Már akár te is megszerezheted a Final Fantasy VII ormótlan kardját

|

Cloud Strife méretes fegyverét 3D-nyomtatással alkották újra, de cseppet sem lett olcsó mulatság.

Hirdetés

Kijelenthetjük, hogy a Buster Sword, vagyis Cloud Strife Final Fantasy VII-ben látható kardja nem csak a széria, hanem az egész játéktörténelem egyik legikonikusabb fegyvere. Most ebből szerezhetnek be egyet azok, akik nem restek mélyen a pénztárcájukba nyúlni. 

Hirdetés

A 3D-nyomtatókkal készített Buster Sword ugyanis 167 ezer forintba kerül, és erre jön még a postaköltség. A DIY-rajongók persze otthon is összepattinthatják és kifesthetik, az összeszerelhető változatért ráadásul "csak" 71 ezer forintot kell kifizetni - értelemszerűen a postaköltség itt is hozzáadódik még az árhoz.

Az alábbi videó részletesen bemutatja, hogyan fest és miként készül el a mindösszesen kétkilós, 3D-nyomtatott Buster Sword replika, amelyben még a Materia gömböket is cserélgetni lehet.

Mazur Final Fantasy VII Remake tesztjét egyébként természetesen már olvashatjátok nálunk, Grath pedig külön cikkben szedte össze azt, hogy mennyit változott a Remake az eredeti játékhoz képest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)