Hirdetés

Final Fantasy VII Remake témájú Walkmant dobott piacra a Sony

|

A Square Enix felújított JRPG-jének rajongói pillanatok alatt elkapkodták a teljes készletet.

Hirdetés

Bár egy ideje felhagyott már a klasszikus walkmanek gyártásával a Sony, a köznevesült márkát túlontúl értékesnek találta ahhoz, hogy csak úgy elengedje. Ráadásul minden jel szerint megtalálta a cég azt a piaci rést, ahol még az okostelefonok korszakában is képes érvényesülni egy dedikált zenelejátszó. Nem egyébről van szó, mint egy-egy Japánban különösen felkapott játék inspirálta limitált kiadásról, amiért aztán a rajongók kis túlzással bárkin átgázolnak, csak hogy hozzájussanak egy példányhoz.

Hirdetés

Az elmúlt években a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, a Final Fantasy XV és a Monster Hunter World elkötelezett hívei csaphattak le ilyen készülékekre, nemrégiben pedig hasonlóképpen tehettek azok is, akiknek a remek eladásokat produkáló Final Fantasy VII Remake a szívük csücske. A Dino Bravo néven futó youtuber jóvoltából pedig az alábbi unboxing videón magunk is megcsodálhatjuk a tematikus NW-A105-ös modellt, amiből sajtóértesülések szerint már mindegyik példány gazdára talált.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)