Hirdetés

Egy streamer egyszerre 3 Final Fantasy epizódot akar speedrunban teljesíteni

|

A Trifantasy speedrun egyszerre tűnik borzalmas kínszenvedésnek, és mókás próbálkozásnak: 3 FF játék, egy kontroller, és egy bátor kalandozó.

Hirdetés

Önmagában már az, hogy valaki teljes szerepjátékokat speedrunol elég fura ötlet. Rengeteg dialóguson, fura menürendszeren és térképen kell átvergődni egy Final Fantasy rész befejezéséhez, de Elbodynak ez általában egy laza hétvége. Ő hobbiszerűen nyomja le az FF részeket néhány óra alatt, most pedig egyszerre hárommal próbálkozik.

Hirdetés

A trükk a dologban nem az, hogy 3 játék fut egyszerre a képernyőn, hanem hogy egy kontroller vezérli mind a hármat. Ha emberünk balra tolja a sticket, akkor mind a három játékban balra mennek a szereplők. Ennek köszönhető leginkább, hogy 7 óra után be is fulladt az első próbálkozás.

Miközben Cloud Strife a Final Fantasy VII-ben vásárolgatott, Squall Lionheart éppen a Balamb Garden repülését próbálta megoldani. A gond a 3. képernyőn alakult ki, amikor a már gyengélkedő Zidane Tribal belefutott egy ellenfélbe, és meg is halt. Mivel a Final Fantasy IX-ben Elbody egy órája nem mentett, így feladta az első próbálkozást.

Elbody egyébként egy kis közösségnek streameli speedrunjait, amiből kellemesen meg is él. Meglepő volt számára, hogy ilyen hamar belehalt a próbába, mert egyébként úgy számolta, hogy minden nehézség ellenére is meglesz 20 óra alatt. Mind három játékot ismeri kívülről belülről, és az volt a terve, hogy a nagyobb csatákat addig nyomja le, amíg másik 2 részben hosszú párbeszédek zajlanak.

Nézd meg Elbody Final Fantasy 7-8-9speedrun AT THE SAME TIME!? - Trifantasy, trying to beat the 3 games in the shortest amount of time. című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Persze azért mert a legutóbb befulladt a próbálkozás, Elbody még nem adja fel. Hamarosan újra nekiugrik majd a Trifantasy próbának, érdemes lesz követni őt, ha mozgatnak titeket az ilyen bájosan agyament ötletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)