Hirdetés

Jöhet egy pohár 30 éves Final Fantasy, jéggel?

|

Megjött az egyik talán legfurább ünnepi kiegészítő, ami a JRPG sorozat 30. születésnapját ünnepli. Stílusosan.

Hirdetés

A Square Enix talán egy picit parádésabban tolja ezt a 30. születésnapot, mint hittük volna, legalábbis a 30 éves scotch whisky egészen újszerű manifesztációja egy videojáték megünneplésének. Akárhogy is, tényleg létezik Final Fantasy whisky, ami egyébként éppen annyi idős, mint a széria.

Hirdetés

Az italt 1987 óta őrizgetik, de az ünnepi alkalomra most üvegekbe csomagolták. A gyűjtőknek érdemes lesz nagyon hamar lecsapniuk egy üvegre, mivel összesen 303 készült belőle. Ennek megfelelően az ára nem csekély: 335 dollárt (nagyjából 87 000 forintot) kell fizetni érte.

Aki egy fokkal józanabbul (és olcsóbban) szeretné megúszni a 30. születésnapot, az például ünnepelhet majd a Final Fantasy XV: Windows Editionnel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)