Hirdetés

A Final Fantasy pizzát azonnal megkóstolnánk

|

Javasoljuk, hogy a most következő képeket inkább már ebéd után nézzétek csak meg. Különben drága ebéd lesz.

Hirdetés

Végre, valahára megtörtént, megalkották a Final Fantasy pizzát is, a világ szépen, kimért léptekkel halad a teljesség felé. A témát a Final Fantasy XIV: Stormblood szolgáltatta, a pizzákat pedig egy ausztrál étterem szállítja mindenkinek, aki olyan szerencsés, hogy arrafelé lakik. Direkt megnéztem, sajnos Magyarországra nem szállítanak, pedig éhes vagyok, főleg ezt a hírt látva.

Egy adag Final Fantasy gasztro-csomag 50 dollárba kerül (13 000 Ft), és tartalmaz 3 normál méretű pizzát, hagymás kenyeret, és 1,25 literes üdítőket. A csomagban egy kód is rejlik a Final Fantasy XIV: Complete Edition-höz PC-re vagy PS4-re (ez a csomag tartalmazza az alapjátékot és a Heavensward, Stormblood kiegészítőket).

Az étlap a következő különlegességekből áll, lehet nyálat csorgatni:

Aki Ausztráliából olvas bennünket, az ne hagyja ki a lehetőséget. Aztán meséljen, hogy miről maradtunk le. Na jó, rendelek is egy pizzát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)