Hirdetés

Final Fantasy XV - film és animációs sorozat is jön

|

Jó hírünk van azoknak, akik nem tudnak betelni a Final Fantasy XV játékváltozatával. Érkezik ugyanis egy CGI film és egy anime, ráadásul az utóbbi első részét már meg is nézhetitek.

Hirdetés

Az Uncovered Event nevezetű rendezvényen nem csak a Final Fantasy XV hivatalos megjelenési dátumát és gyűjtői kiadásait leplezték le, hanem azt is bejelentették, hogy a rajongók a játék mellett más izgalmasnak ígérkező tartalmakat is kapnak.

Érkezik ugyanis egy Final Fantasy XV film és egy animációs sorozat is. Az CGI film a Kingsglaive címet kapta, a főbb szerepekben pedig olyan sztárokat láthatunk, mint a Lena Headey, Sean Bean és Aaron Paul. Headey hangját Luna hercegnőnek kölcsönzi, Bean pedig Regis királyt, illetve Aaron Paul a Nyx nevű katonát alakítja.

A történet szerint Lucis varázslatos királyságában található egy szent kristály, melyet a veszélyes Nilfheim birodalom minden áron meg akar szerezni. Ebből az okból kifolyólag emberemlékezet óta háború dúl a két fél között. Regis király, Lucis vezetője egy Kingsglaive nevezetű elit katona egységnek is parancsol, ennek a csoportnak lesz tagja Nyx Ulric is. Az ő feladatuk lesz Insomnia városának védelme a Nilfheim birodalom hadserege ellen. A király csak úgy tudja megmenteni népét a biztos pusztulástól, hogy elfogad egy ultimátumot. Ennek értelmében a fővároson kívül minden területet kell engednie a birodalomnak, valamint fiának, Noctis hercegnek feleségül kell vennie Lady Lunafreyát, Tenebrae egykori hercegnőjét, aki jelenleg a Nilfheim birodalom fogja. Közben a nilfheimi erők egy félelmetes csatatérré változtatják Insomnia városát, Nyx pedig egy olyan harc közepén találja magát, ahol nem csak saját élete, hanem az egész királyság túlélése a tét.

A filmet nem vetítik majd a mozik, viszont minden országban megtekinthető lesz az interneten, illetve le is lehet tölteni. Pontos megjelenési dátumról még nem volt szó, de az biztos, hogy a Final Fantasy XV játék előtt érkezik. 

A CGI mozi mellett egy öt részes anime minisorozat is érkezik Brotherhood: Final Fantasy XV címmel. Ez az előzménysorozat a YouTube-on lesz nézhető, a részek folyamatosan jönnek majd egészen a játék szeptember 30-i premierjéig. A sorozatot az az A-1 Pictures készíti, akinek a Sword Art Online-t és a Black Butlert is köszönhetjük. Nézzétek meg a sorozat előzetesét:

És a már közzétett első epizódot is:

Nektek hogy tetszik a film és a sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)