Hirdetés

Firewatch - nézd meg milyen lenne valós helyszínekkel

|

Azt már tudjuk, hogy a Firewatch főszereplőjének élete hogyan telik tűzfigyelőként, de mi a helyzet azokkal, akik a való életben is ezt a foglalkozást űzik? Egy remek videó most bemutatja, hogy ilyen lenne a videojáték a valóságban.

Hirdetés

A Camp Santo stúdió legelső projektje, a Firewatch nem csak gyönyörű, de a története miatt is ajánlott végigjátszani, elvégre nem minden játékban irányíthatunk egy tűzfigyelőt a wyomingi vadonban (akár már magyar felirattal is). 

Egy rajongó viszont tovább ment a játék környezetének csodálatánál, inkább útra kerekedett és a virtuális Wyominghoz hasonló helyszíneket keresett, amiket meg is talált Montanában. A fenti videóban a játék kulcsfontosságú jeleneteit nézhetitek meg a valóságban, amik szinte a megszólalásig hasonlítanak a Firewatch játékmenetében látottakra, ráadásul a tetszetős felvételekhez a Chris Remo által szerzett soundtrack egyik muzsikája adja meg a hangulatot.

A videó annyira képes meghozni a kedvet a Campo Santo játékához, hogy a végén még ez is megtetszik majd egy amerikai autókereskedésnek

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)