Hirdetés

Five Nights at Freddy's - nagy költségvetésű játék készül, csúszik a film

|

Scott Cawthon egy hosszú posztban részletezte, mire számíthatnak a franchise rajongói a közeljövőben.

Hirdetés

Volt egy elég szép menetelése a Five Nights at Freddy's horrorjátékoknak, de a franchise most egy kicsit pihen. Az alkotó nem.

Hirdetés

Februárban jelentették be, hogy film is lesz, viszont ez várhatóan még évekig nem készül el. Cawthon ugyanis úgy döntött, nem tetszik neki az elkészült forgatókönyv (ami amúgy másoknak igen), ezért az egészet kivágta és újba kezdett. Egyszerűen tényleg jól akarja csinálni, és ha ez halasztással jár, úgy gondolja, belefér. Akár tízszer is újrakezdi, ha kell. Elmondta, hogy csak az első három rész időszakában játszódhat a történet, az ezeket követő események a filmes univerzumban nem történtek meg.

Közben új videojátékok készülgetnek: a VR játék 40%-nál, az AR játék 10%-nál tart, a konzolos portok 20%-nál járnak, az ingyenesnek szánt FNAF: Into Madness, mely a legjobb ötleteket használja, valamint egy AAA játék tervezése egyelőre nagyon az elején van még, de mindkettővel aktívan foglalkozik Cawthon, illetve egy meg nem nevezett stúdió. Lehet, hogy az Into Madness el sem készül, de most még tervben van.

Mit vártok a legjobban? Egyáltalán van még értelme ezt a franchise-t rugdosni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)