Hirdetés

Fizetnél közel 500 ezer forintot ezért a Resident Evil Village kabátért?

|

A nagyjából félmilliós Chris Redfield Resident Evil Village kabátról nem mondod meg, hogy nem a turkálóból van, ráadásul még egy gomb sem fért el rajta.

Hirdetés

Nem vagyok divatguru, a legtöbb férfitársamhoz hasonlóan inkább biztosra szoktam menni, és ruhavásárlás előtt kikérem a feleségem véleményét. Az viszont még számomra is egyértelmű, hogy a Capcom egy teljesen hétköznapi kabátot árul éppen csillagászati összegért.

Annak a gyapjúkabátnak a replikáját lehet ugyanis megrendelni, amit Chris Redfield is visel a Resident Evil Village-ben. Ezen a világon semmi sem utal arra, hogy a Resident Evil szériához kapcsolódna, egy egyszínű szürke kabátról van szó, amire gombok sem kerültek, így téli hidegben semmiképp sem ajánlott a viselése, hacsak nem akartok összeszedni egy jó kis kétoldali tüdőgyulladást. 

Hirdetés

Összesen négyféle méretben lehet megvásárolni a kabátot: a szokványos Medium, Large és Extra Large változat mellett létezik egy "Original Model" is (ez kicsivel nagyobb az extra nagynál), ami elvileg pontosan akkora, mint Chris Redfield játékbéli ruhadarabja, és ez áll a legközelebb ahhoz a darabhoz, amit beszkenneltek a karaktermodellhez. 

A kabát egészen pontosan 159 731 japán jenbe, vagyis nagyjából 455 ezer forintba kerül - megvásárolható egyébként a hétköznapi gyűjtői kiadásokkal összecsomagolva is egy picivel drágábban. 

Ha valamilyen megmagyarázhatatlan okból ti mégis teljesen beleszerettetek ebben a kabátba, és szeretnétek egy idősebb, de még teljesen vállalható használt autó árát rákölteni, akkor van egy rossz hírem: csak Japánban lehet megrendelni ezt a csodát. Az élet kegyetlen, és ezt nem győzi nap mint nap bizonyítani. 

Ezt a vonalat egyébként nem most kezdte el a Capcom, hiszen 2016-ban már piacra dobtak egy 120 ezer jenes, vagyis 341 ezer forintos (plusz adó) Leon bőrdzsekit, de azon legalább volt cipzár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)