Hirdetés

Fizetnél több mint 1,4 millió forintot ezért a figuráért?

|

A Prime 1 Studio úgy döntött, hogy a 20 éves születésnapra összehozza a legmenőbb figurát, amit csak tud. Ennek mondjuk meg is lett az ára.

Hirdetés

Idén 20 éves a Devil May Cry sorozat, aminek ugyan megvoltak a maga erősebb és gyengébb pillanatai, de a játékipari jelentősége miatt megérdemel egy tisztes ünneplést. Egyelőre nem tudjuk, hogy a Capcom készül-e valami különlegessel, de azt igen, hogy a Prime 1 Studiónak megvannak a maga tervei.

A cég készített egy prémium figurát, ami 1:2 arányú, tehát 90 cm magas, és fel van szerelve mindennel, ami a Devil May Cry V-ben látott Dante tökéletes újraalkotásához kellett.

Hirdetés

A kabátja és ruhái ugyanazokból az anyagokból vannak, amikből a játékbeli szerelésének darabjai, ráadásul a pisztolya és az övcsatja is fémből készült. A figurához még egy extra fejet is kapunk, ami nem csak baleset esetén jön majd jól, de a variáns fejen műhaj van.

Ha valaki meg akarja simogatni a démonvadász borostáját, akkor itt az alkalom.

Az egyetlen szépséghibája az egésznek, hogy az ára 520 190 japán jen, azaz több mint 1 400 000 Ft. Sovány ár ez azért, hogy az otthonunkban köszönthessünk egy csodálatos hajkoronával ellátott törpenövésű démonvadászt, de ugyanakkor ennyiből akár már egy videokártyát is vehetnénk. Döntések, döntések.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)