Hirdetés

Fizetnél több mint 650 ezret ezért a Mario óráért?

|

Méregdrága óra született a TAG Heuer és a Nintendo együttműködéséből.

Hirdetés

Láttunk már sokféle kollaborációt videojátékos cégek és luxusmárkák között, ezek egy részének volt értelme, de nagyjuk inkább csak méretes lehúzásnak tűnt. Mindenki döntse el maga, hogy a TAG Heuer és a Nintendo közös munkája, a végtelenül frappánsan csak TAG Heuer x Super Mario néven illetett okosóra melyik kategóriába tartozik.

Tisztázzuk az alapokat: ez egy teljesen hétköznapi okosóra, ami azt tudja, mint általában az okosórák. Számolja például viselője lépéseit, a számlapon díszelgő Mario avatar pedig a napi lépéscél bizonyos százalékainak elérésekor csinál valamiféle kunsztot. 75%-nál például megszerez egy Super Start.

Hirdetés

A TAG Heuer x Super Mario okosórából összesen 2000 darab készül, egy ilyen kis csodáért pedig nem is kell többet fizetni, mint 2150 dollár, vagyis nagyjából 653 ezer forint (plusz állítás és adók).

Az alábbi videón megcsodálhatjátok, mindez hogyan működik a gyakorlatban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)