Hirdetés

Fizikai formában tér vissza a játékvilág egyik legnagyobb expója

|

A rendezvény két év után tér vissza a régi kerékvágásba, de azért lesznek korlátozások.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások több szektorban is komoly károkat okoztak, melyek között különösen nagy pofont kapott a rendezvényipar, amit online közvetített virtuális eseményekkel igyekeztek életben tartani.

Így alakult ez a videójátékos expókkal is, az idén viszont lesz egy nagy visszatérő, a Tokyo Game Show-t (TGS) ugyanis már ismét fizikai formában fogják megszervezni.

Hirdetés

Az eseményre szeptember 15. és 18. között kerül sor a Mikuhari rendezvényközpontban, Csibában. A szervezők a rendezvény mottóját is elárulták: "Nothing Stops Gaming", azaz semmi sem állíthatja meg a játékot. Kétségtelenül találó szöveg ez, hiszen a fizikai TGS két év online száműzetés után tér vissza.

"Ebben a két évben különböző szórakoztató események tűntek el a mindennapi életünkből, de a játékok továbbra is feldobták azt. A játékok most és mindörökké feldobják majd mindenki napjait - az idei téma ilyen erős elszántságot sugall."

- magyarázza a szlogent a Tokyo Game Show közleménye. A gyeplőt azonban nem dobják teljesen a lovak közé, mivel lesznek még korlátozások is. Többek között eleve limitált számú jegyet árulnak,  a régi gyakorlattal ellentétben pedig "a fiatalok oltottsági helyzetének bizonytalanságai" miatt nem fogják beengedni az általános iskolás és a fiatalabb gyerekeket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Online elemek is maradnak a programban, a legtöbb műsort angolul is közvetíteni fogják, lesznek kipróbálható játékdemók, és kapunk egy virtuális valóság-alapú túrát is. A Tokyo Game Show egyébként a játékvilág egyik legrégebbi rendezvénye, 1996-ban tartották meg először. Az expót a Computer Entertainment Supplier's Association (CESA) szervezi, összefogásban a Nikkei Business Publications kiadóval és a Dentsu hirdetési ügynökséggel.

Ami a többi nagy rendezvényt illeti, a Game Developers Conference (március 21-25.) ugyancsak fizikai expó lesz,  a németországi Gamescom (augusztus 24-28.) szervezői szintén így készülnek, míg a júniusi E3-ra idén is csak online formában kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)