Hirdetés

Felhasználók jelszavai után kémkedett egy repülős játékokhoz kiegészítőket gyártó cég

|

Elég egyedi és erősen megkérdőjelezhető módszerrel próbált meg szembeszállni a kalózokkal a Flight Sim Labs.

Hirdetés

Még mindig nincs biztos módszer a kalózkodás ellen, de a legjobb az, ha valaki olyan tartalmat kínál, amiért a felhasználók szívesen fizetnek. A Flight Sim Labs megoldása semmiképp nem segít.

Hirdetés

A más cégek repülős játékaihoz kiegészítőket kínáló csapat ugyanis azt találta ki, hogy akit kalózkodáson ér, annak felhasználóneveit és jelszavait kilopja a böngészőjéből, hogy könnyebb legyen beazonosítani és megtenni a szükséges jogi lépéseket. Bár közleményükben nyomatékosították, hogy a kártékony program csak azoknál futott, akik olyan szériaszámot használtak, ami a torrentoldalakon keringett, az egész akkor is rettentő aggasztó.

Egy felhasználó ráadásul rájött, hogy az A320-at telepítők közül mindenki megkapta a malware-t - a modul a telepítésnél még jelzi is, hogy ki kell kapcsolni a vírusirtót, de nyilván senki nem gondolná, hogy azért, mert rosszindulatú szoftvert kap. Tegnap megjelent ebből egy újabb változat, amiben már nincs benne a "másolásvédelem". 

Remélhetőleg senki másnak nem jut eszébe ilyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)