Hirdetés

Floyd Mayweather saját bokszjátékot készít

|

A veretlen ökölvívó nemrég bejelentette, hogy egy bokszolós alkotáson dolgozik épp gőzerővel.

Hirdetés

A sztárok felbukkanása különböző videojátékokban mindig nagy mosolyt tud csalni az ember arcára. Ilyen volt például Martin Sheen felbukkanása a Mass Effect-szériában, Liam Neeson a Fallout 3-ban mint a főhősünk apja, vagy éppen kedvenc szabadszájú karakterszínészünk, Samuel L. Jackson Tenpenny felügyelő alakjában a GTA San Andreasban. Nemrég pedig kiderült, hogy a Floyd Mayweather is beáll ebbe a sorba, de ő nem számára idegen környezettel próbálkozik.

Hirdetés

Egy a napokban adott interjúban azt állította, hogy az ökölvívói karrierje után (2017-ben ugyanis visszavonult) most a saját játékán dolgozik, amiben nem meglepő módon a boksz lesz a középpontban. Sokan reménykedhetnének, hogy egy új Fight Night-epizód van készülőben, de sajnos el kell őket keserítenünk: Mayweather szeretne valamennyire birtokos lenni a termékben, illetve - részben alighanem a UFC-sorozat miatt - nem is nagyon várható újabb rész az említett sorozatból.

Nem Mayweather lenne a legelső bokszoló, aki bekerül egy videojátékba. A '80-as/'90-es évek gyermeki talán emlékezhetnek Mike Tysonra (és a vele vívott izzasztó meccsre) az 1987-es Punch Out!!-ban. Reméljük, ennél azért többről lesz szó, és egy igen igényes és profi játékot hoznak majd tető alá.

Sajnos az interjúban nem adott több információt a legenda, így be kell érnünk most ennyivel. Ti milyen típusú játékot képzeltek el ezek alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)