Hirdetés

Folytatást kap a Dota anime

|

Még egy hónap sem telt a Dragon's Blood rajtja óta, de már be is bejelentették a sorozat folytatását.

Hirdetés

Még februárban adtunk hírt arról, hogy netflixes anime formájában elevenedik meg a Valve nagy sikerű MOBA-ja, a Dota. A nyolcrészes DOTA: Dragon's Blood végül március 25-én, menetrend szerint rajtolt, a rajongók számára pedig jó hír lehet, hogy máris elkezdődtek a második évad munkálatai.

Hirdetés

Az erről szóló bejelentést a DOTA 2 Twitter-csatorna posztolta ki. A bejegyzésben viszont csak annyit írnak, hogy készül a Book II néven emlegetett következő szezon, így egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk a cselekményről, vagy a megjelenés várható időpontjáról.

Az első évad egyébként a legendás sárkánylovag, Davion történetére koncentrált, s eddig nem is kapott rossz értékeléseket: az IMDb-n közel 9000 szavazat után  8,2 ponton áll, a Metacritic felhasználói 8,6 pontig tornázták fel, a Rotten Tomatoes népe pedig a cikk írásakor 93%-ra tartja.

A DOTA: Dragon's Blood tehát valószínűleg tényleg hozott annyi nézőt, ami már indokolttá tehette a folytatást, de a Netflix most egyébként is ki van éhezve az animékre: a streaming platform néhány hete jelentette be, hogy az idén 40 új sorozattal bővül a kategória.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)