Hirdetés

Folytatást kaphat a Monster Hunter film

|

Az adaptáció főszereplője, Milla Jovovich elárulta, hogy valami már készül a háttérben.

Hirdetés

Bár Paul W.S. Anderson a közelmúltban elmondta, hogy szerinte miképpen kell sikeres videojátékos adaptációt készíteni, de nem javasolnánk, hogy jegyzeteljetek. A rendező jegyzi az 1995-ös Mortal Kombat filmet, a Resident Evilre épülő A kaptár szériát és ő hozta tető alá a Capcom népszerű franchise-ának, a Monster Hunternek a feldolgozását is, noha utóbbi bemutatkozása egyelőre még várat magára a koronavírus-járvány miatt.

A legelső előzetes után azonban nem sok reményt fűzünk hozzá, hogy az év filmjeként emlegetjük majd, viszont a projekt atyja másképp látja ezt.

Hirdetés

A Monster Hunter film főszerepében a rendező feleségét, Milla Jovovichot láthatjuk majd, aki a Total Filmnek nyilatkozva nemrég elárulta, hogy határozottan szeretnék összehozni a folytatást, és reméli, hogy a nézők kedvelni fogják az alkotást, mivel tudja, hogy Paul máris ír valamit. A színésznő meglehetősen titokzatos volt, de nem kell hozzá sherlocki logika, hogy ebből arra következtessünk: Anderson a karantén időszakát kihasználja arra, hogy megírja a Monster Hunter 2 forgatókönyvét. Bármi is legyen az igazság, most a Total Film kiadott egy új fotót a filmből:

Korábban még úgy volt, hogy a Monster Hunter - Szörnybirodalom hazai premierje december 3-án lesz, ám a mozik újbóli bezárása ennek is keresztbe tett, így egyelőre kérdéses, hogy mikor számíthatunk rá. Ti meg fogjátok nézni, ha lehetőség adódik rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)