Hirdetés

Folytatódik a Minecraft-dráma, halálos fenyegetésekig jutott a sztori

|

Dream bevallotta, hogy nem volt rendben a speedrun rekordja, de a történet ezzel még nem ért véget.

Hirdetés

A minap számoltunk be arról, hogy egy minecraftos videós és speedrunner, Dream bevallotta, hogy egyik (sokat vitatott) rekordja szabálytalan volt. A YouTube tartalomgyártó egy modot használt, amit eredetileg egy ismerőse fejlesztett a videós anyagok gyártásához. A cél az volt, hogy átugorhassák az unalmas grindot, és a játék érdekesebb részeire koncentrálhassanak. Dream kliensében (elvileg a tudta nélkül) még mindig aktív volt ez a mod, amikor a speedrunját pörgette.

Az elmúlt hónapok során ebből az egész ügyből hatalmas dráma kerekedett. A speedrun ranglétra moderátorai és Dream folyamatosan vitáztak, a versenyző rajongói pedig nem segítettek az ügy lecsengésében. Halálos fenyegetésekkel bombázták azokat, akik kételkedtek Dreamben, függetlenül attól, hogy maga a streamer egyébként próbált tenni ez ellen.

Hirdetés

Most, hogy pont került az egész ügy végére, Dream tartott egy élő adást, amit közel 200 000-en néztek. A tömeg többször megemlítette, hogy milyen jól is jött Dreamnek ez a dráma, hiszen hatalmas számokat hozott ez a csatornáinak. A versenyző úgy érezte, hogy ezzel próbálják eltiporni rekordjainak jelentőségét.

"Ne próbáljátok meg ezzel elérvényteleníteni az eredményeimet."

Ez egy erős mondat volt azután, hogy az elmúlt hónapok huzavonája ténylegesen megnövelte a YouTube-feliratkozói és Twitch-követői számát. Dream mára 15 millió feliratkozónál és 3 millió követőnél tart.

"Én tudom magamról, hogy egy jó ember vagyok. Nem érdekel, ha ti nem így gondoljátok."

Valószínűleg mindenki jobban jár, ha túllépünk mindezen, és tanulunk abból, hogy hogyan érdemes kezelni a hasonló ügyeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)