Hirdetés

Fontos változtatások elé néz a World of Warcraft kereskedelmi rendszere

|

A WoW-közgazdászok már írhatják is a tanulmányokat, hogy vajon hogyan hat ez majd Azeroth gazdaságára.

Hirdetés

Ezen a ponton talán már a World of Warcraftet messziről elkerülő játékosok is tudják, hogy jóval szebb napokat is látott már a Blizzard 2005-ben kiadott MMORPG-je, a legoptimistább rajongók azonban bíznak benne, hogy a még az idén befutó Dragonflight kiegészítőnek sikerül megfordítania a zötyögő szekeret.

Addig viszont sorban érkeznek a frissítések is, melyek közül 9.2.7-es verziót  már a WoW nyilvános csatornáján tesztelik, s két fontos területen is megpiszkálja a játék gazdasági rendszerét, remélhetőleg az élmény javára.

Hirdetés

Az egyik ilyen, hogy az update régiós alapra helyezi bizonyos javak, például a gyógynövények, a drágakövek és a potik kereskedelmét, ami komoly változtatás az eddigi, szerver-alapú megoldáshoz képest. A módosítás főként a kisebb szervereknek jó hír, ahol a csekélyebb számú játékos miatt nem mindig volt elég eladó és vásárló. A frissítés ugyanakkor nem érinti az aukciós házak 2020-ban megújított kezelőfelületét és az olyan árucikkeket, mint a fegyverek és a páncélok, ezekkel továbbra is csak a szerveren belül seftelhetünk.

Ami pedig a másik változtatást illeti, a chatben kapunk egy új Trade channelt "Trade (Services)" néven, ahol kifejezetten dungeun runokat, PvP boostokat és hasonló szolgáltatásokat adhatunk-vehetünk. Az egyéb javaknak viszont megmarad a hagyományos kereskedelmi csatorna, a Blizzard ugyanis épp ezt szeretné átláthatóbbá tenni a szolgáltatásokra fókuszáló másodlagos chat elindításával.

"Úgy gondoljuk, hogy ezzel az új megkülönböztetéssel a Kereskedelmi csevegés megmaradhat a hagyományos tárgyak és szakmák adás-vételére, nem pedig egyéb csevegésre."

- áll a fejlesztők blogposztjában.  Te mit szólsz a változtatásokhoz, szerinted jobb lesz így a World of Warcraft?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)