Hirdetés

Kifizette édesanyja diákhitelét egy Fortnite-profi

|

Aydan Conrad 1,4 millió követővel rendelkezik a Twitchen, és igen jól keres azzal, ahogy játszik.

Hirdetés

Akár tetszik, akár nem, profi e-sportolónak és/vagy streamernek lenni egy valid foglalkozás, és aki jól csinálja, jól keres, aki meg nem, ugyanannyira nem él meg ebből, mint más szakmákból. Mindig örülünk annak, ha valaki a keresetével jót cselekszik.

Hirdetés

Aydan Conrad stream közben hívta fel édesanyját, hogy elmondja, amolyan megkésett karácsonyi ajándékként kifizette a diákhitelét. Az anyuka eleinte értetlenkedett, mondván nem hiszi, hogy ez lehetséges, de Aydan megnyugtatta, hogy már minden el van intézve.

A streamer igyekezett hozzátenni, hogy ez igazából a nézőinek az érdeme, édesanyja pedig azt felelte, hogy imádja őket. Szavaiból kivehető volt, hogy valamennyire tisztában van a Twitch működésével, alighanem támogatja fia foglalkozását, mely a legjobb dolog, amit egy szülő tehet.

Aydan profi e-sportolóként 160 000 dollárt nyert eddig versenyeken, de feliratkozói is szép számban támogatják. Ha valakitől, tőle aztán tényleg nem kell sajnálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)