Hirdetés

Fortnite-ban jelentette be legújabb igazolását egy focicsapat

|

A jelek szerint Tilted Towers nemcsak rengeteg akciót, hanem világklasszis focistákat is rejt.

Hirdetés

A Fortnite akkora őrület, hogy még a világ legjobb focistái sem tudtak szó nélkül elmenni mellette. Az angol csapat nemcsak játszik, hanem streamel is, Griezmann pedig a világbajnoki döntőben egy Fortnite tánccal ünnepelte a gólját.

Hirdetés

Most az FC Nantes igazolt egy új játékost, a marketingesek pedig valami izgalmasabbat akartak annál, hogy egyszerűen megosztják a képét. Éppen ezért csináltak egy videót, amiben Coach Miguel (a Nantes edzője), valamint két játékos leugrik a Tilted Towers melletti stadionhoz. Miután az aranycipős csákányaikkal tönkrevágják a helyet, egyszer csak megjelenik a csapat új igazolása, a brazil Lucas Evangelista, aki 5 évre igazolt a francia csapatba. A klip végi "bem vindo" a welcome, vagyis a légy üdvözölve portugál megfelelője.

Talán lehetett volna ennél jobb videót is csinálni, de a bejelentés így is nagyot megy a közösségi médiában, úgyhogy panaszkodni nincs oka a marketinges csapatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)