Hirdetés

Egy népszerű Fortnite streamer 125 millió forintot keres havonta

|

A CNBC-nek adott interjújában Ninja beszélt arról, hogy mit csinál a Twitch.tv-n és mennyit hoz ez neki.

Hirdetés

Tyler "Ninja" Blevins közel 10 évvel ezelőtt kezdett játékstreamekkel kísérletezni, és a Halo 3-tól a PUBG-ig minden fontosabb címet kipróbált. Jó darabig csak hobbiból csinálta a suli és munkája mellett, de mára ő lett a Twitch.tv egyik legjobban kereső játékosa.

Hirdetés

A Fortnite: Battle Royale streamer számai hatalmasat ugrottak, amire az is rásegített, hogy Drake is beugrott hozzá egy-egy meccsre. Jelenleg 500 000 dollárt keres egy hónapban a Twitch előfizetőiből, a reklámokból, a partneri szerződéseiből és az 5 millió YouTube feliratkozójából.

Ninjának valószínűleg soha életében nem kell majd a pénz miatt aggódnia, de fontos megjegyezni, hogy a méretes bevételei egy nagy részét adományokra is fordítja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)