Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - Ninja kevesebbet káromkodik, nem örülnek a rajongók

|

A Fortnite jelenlegi királya igyekszik kicsit lejjebb csavarni a szitkozódást, ami a fiatalabb rajongók és szüleik szemében dicséretes. A többiekében kevésbé.

Hirdetés

Ha mostanában bekapcsolódtál Tyler "Ninja" Blevins Fortnite adásaiba, akkor feltűnhetett, hogy a srác jelentősen kevesebbet káromkodik. Korábban hosszasan és cifrán tekerte a szavakat, de a közelmúltban szándékosan visszavett az erősebb nyelvezetből.

Hirdetés

Egy H3H3-vel lefolytatott interjújában elmesélte, hogy a célja a gyerekbarát környezet biztosítása.

"Olyanná akarom tenni a műsort, mint amilyenek a klasszikus Spongyabob részek voltak. A szülők tökéletesen értették benne a szaftosabb vicceket, de a gyerekek fülét nem bántotta."

Elmondása szerint azért kezdett bele a nyelvezetének megreformálásba, mert kapott egy levelet egy szülőtől. Az e-mailben az állt, hogy a gyerekeivel együtt szeretik a streamjeit, de csak hang nélkül nézhetik azokat.

Ninja hozzátette, hogy a szitkozódás olyan gamer szokás, amit a gyerekeknek nem kellene átvenniük, szimplán azért, mert nem teljesen értik még, hogy mit jelentenek az adott kifejezések. A nem annyira fiatal nézők persze nem örültek a dolognak. Olyanokat mondtak neki, hogy

"A mainstream streamerek közé akarsz kerülni, fejezd ezt be."
"Eladtad magad."
"Ez 100 százalékosan pénzügyi döntés volt."

A streamer nem reagált ezekre, de annyit elmondott egy adásában, hogy vannak, akik elkapcsolnak káromkodás miatt, azonban nem nagyon akad olyan, aki annak hiánya miatt lép le. Szerintetek jó döntés volt ez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)