Hirdetés

Az egyik NBA-játékos Fortnite csukában vonult a pályára

|

Josh Hart úgy döntött, hogy lábára húzza kedvenc játékát. Csináltatott egy pár egyedi Fortnite cipőt, hogy abban alázhassa meg ellenfeleit a valóságban is.

Hirdetés

Josh Hart kedvenc játéka mostanában a Fortnite, és mivel nagyon szereti a Battle Royale módot, úgy döntött, hogy csináltat magának egy pár ahhoz passzoló cipőt. A Lakers játékosa aztán pályára is lépett az extravagáns lábbeliben

Hirdetés

A cipőket Salvador Amezcua (művésznevén Kickstrodamis) készítette. A zöld és lila alapszíneken túl ráfestette magát Hartot is Fortnite-os változatban, és ráírta azt, amit elég sokan látnak a meccsek során: "Eliminated By JoshHartNova".

Az tuti, hogy a Sacramento Kings elleni bemelegítés alatt hordta őket, de mivel az NBA-nek komoly szabályai vannak a cipőkre vonatkozóan, a meccsre kénytelen volt átvenni a hagyományos sárga cipőjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)