Hirdetés

Ráküldték a zsarukat egy 14 éves streamerre

|

Valahogy még mindig vannak, akik azt gondolják, a swatting jó ötlet.

Hirdetés

Léteznek azok a barlangban élő, saját szarjukban fetrengő, energiaitalos és pizzás dobozokból fészket építő idióták, akik a monitor fényében ülve, korlátozott nyelvi eszköztárukat használva belehörögnek a telefonba, csorgó nyállal elmakogják, hogy egy streamer házában épp súlyos bűncselekmény zajlik, amire természetesen a rendőrség komoly akcióval reagál.

Hirdetés

Mikor egy ilyen, a Sas kabaré minden poénjánál is rosszabb viccből halálos kimenetelű akció lett, a betelefonálót börtönbe zárták, de ez a hír nem jutott el mindenkihez. Utoljára augusztusban írtunk egy swattingról, aminek a 16 éves Fortnite-világbajnok, Bugha volt az áldozata, most pedig egy másik Fortnite-profi, a mindössze 14 éves Clix volt kénytelen a rendőröknek ajtót nyitni. A Fortnite Championship Series egyik meccsét streamelte, amikor egyszer csak szólt, hogy mennie kell, mert ott vannak nála a rendőrök.

Szerencsére úgy tűnik, nem a kommandósok rontottak rá, nem is lett nagy baj. Egyébként augusztusban lelőtték a Twitch-fiókját, mert valaki feltörte azt és felnőtt tartalmat streamelt rajta, de ez a helyzet azóta rendeződött.

Ti milyen eszközzel vernétek agyon azokat, akik ráhívják a rendőrséget streamerekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)