Hirdetés

Ninja szerint túl szigorúan büntették a csalásokat bemutató videóst a végleges eltiltással

|

Szerinte egy átlagos Fortnite játékost és egy tartalomgyártót máshogy kéne megítélni ilyen helyzetekben, mert utóbbinak a megélhetése függ tőle.

Hirdetés

Szinte minden online játékban örök eltiltást kapsz, ha az alkotók csaláson kapnak, ez pedig nincsen máshogyan a Fortnite esetében sem. Nemrégiben egy profi e-sportolót és videóst tiltottak el, mert egy videóban mutatta be, hogyan működnek a célzóbotok. Az ügyben most megszólalt Tyler "Ninja" Blevins is, aki szerint ez egy túl szigorú büntetés volt a srác botlása miatt. 

Hirdetés

Ninja az egyik leghíresebb videós személyiség, sikerét pedig jórészt a Fortnite-nak köszönheti, valószínűleg ezért szólalt meg az eset kapcsán egyik közvetítésében. Szerinte is egyértelmű mekkora hibát vétett Jarvis és teljesen egyetért azzal, hogy következményekkel jár az ilyesmi, viszont azzal nem ért egyet, hogy életre szóló bannal kéne büntetni a srácot. 

"Van különbség aközött, ha egy tartalomgyártót, akinek több millió követője van, eltiltják a pénzkereseti lehetőségétől, és aközött, ha ugyanezt megteszik egy sráccal, aki csak szemétkedik, nincsenek követői, és semmit nem keres a játékból."

Szerinte egy mezei felhasználó eleve könnyen továbblép, csinál egy másik profilt és folytatja tovább, de egy videóst egyenesen ellehetetlenít egy ilyen helyzet. Szerinte Jarvis fiatal volt és hülyeséget csinált, emiatt viszont az Epicnek nem kéne örökre eltiltania. Azért remélhetőleg nem lesz ebből is ugyanakkora felhajtás, mint a Blizzard ügy kapcsán, láthatóan az Epic nem nagyon tépelődik azon, hogy kit tilt el, ha megsérti a szabályokat, de egészen biztos, hogy most mindezek fényében nehezedik rá is némi közösségi nyomás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)