Hirdetés

Mostantól még színesebb a Fortnite, megérkezett Harley Quinn

|

Vége a pletykáknak és a találgatásoknak, a mozikban vetített Ragadozó madarak film farvizén Joker exe is csatlakozott a piacvezető battle royale játékhoz.

Hirdetés

Ha ugyanolyan lelkesedéssel gyűjtöd a Harley Quinn arcmásával díszített relikviákat, mint amennyi időt és pénzt invesztálsz Fortnite-karrieredbe, ekkor eljött számodra a tejjel-mézzel folyó Kánaán, ugyanis 2020 első crossover-eseményeként a Ragadozó madarak sztárja néhány napra beugrik vendégségbe az Epic történelmének legsikeresebb alkotásába. Mindezt úgy időzítették, hogy a frissen debütált Ragadozó madarak film mozis pályafutásának kritikus szakaszával essék egybe. (Csalódottsággal átitatott kritikánkért erre tessék.) Az ilyesmi egyébként sem példa nélkül való, hiszen a múltban már John Wick is boldogította a rajongókat egy darabig.

Hirdetés

Az Item Shop kínálatából február 17-ig megkaparintható Harley Quinn Bundle (2000 V-Bucks) a jelmez (1500 V-Bucks) mellett magában foglal két "csákányt" is, a Harley Hitter baseballütőt (800 V-Bucks), valamint a Punchline pörölyt (800 V-Bucks), amelyekért külön-külön is lehet fizetni. Ezenfelül még kihívásokkal is szolgál a csomag: Solo, Duos és Squads módokban jussunk be először az első 30-ba, majd az első 20-ba, végül zárjunk az első 10 között, továbbá találjunk el 100 alkalommal érzékeny pontokat, és ugyanennyiszer tegyünk kárt csákánnyal ellenfeleinkben. Ha mindet teljesítettük, a Lil Monster XoXo Harley külső egy csapásra átalakul Always Fantabulous Harley szereléssé.

Hát nem csodálatos?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)