Hirdetés

A mobilos Fortnite üzeni: ne játssz órán

|

Az Epic Games játékának mobilos játéka egy pillanat alatt terjedt el az iskolákban, ezzel kapcsolatban pedig egy mókás easter egg került nemrég a Fortnite iOS-es portjába.

Hirdetés

Az Epic Games megtalálta az aranytojást tojó tyúkot, mikor ingyenesen indították el az eredetileg a PvE túlélésre építő Fortnite battle royale módját, a ráadásul versenytársakat beelőzték a konzolos változatokkal, ahogy most a mobilos kiadás kapcsán is az elsők között vannak. A legutóbbi iOS porttal a konzolokhoz vagy egy gamer szintű PC-hez ritkán, okostelefonhoz viszont könnyebben jutó fiatalokat is tömegével érik el, ami egészen komoly problémákat okozott sok iskolában, ennek kapcsán pedig a készítők is tettek egy vicces üzenetet a játékba.

Hirdetés

Az easter egg alapja egy Reddit-poszt volt, amiben egy amerikai tanár (aki szintén Fortnite-rajongó) lamentált azzal kapcsolatban, hogy a diákjai az anyag helyett a játékra koncentrálnak órán, mióta megjelent az iOS változat. A gyakorló tanár, miután leírta, hogy ő maga is szinte minden este a battle royale móddal játszik, arra kérte az Epic csapatát, hogy jelenítsenek egy üzenetet a játék mobilos változatába, akár csak néhány napig, ami úgy szól "Mr. Hillman üzeni, hogy ne játsszatok órán." Hogy az üzenettel tényleg sikerül-e visszaszereznie diákjai tiszteletét - és főleg figyelmét -, azt nem tudjuk, de ez nem a Fortnite készítőin fog múlni, ők ugyanis betették a kért üzenetet a játékba.

Ti mit üzennétek a töltőképernyőn másoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)