Hirdetés

Fortnite - Ninja nem csak a legnépszerűbb streamer, de a legeredményesebb PC-s játékos is

|

A videós újabb rekordot állított be a meglévő jó néhány mellé.

Hirdetés

Ha valaki, Ninja abszolút megérdemli a népszerűséget. Nem csak személyisége és sajátos hajszínválasztásai miatt nézik rengetegen, hanem azért is, mert ő a Fortnite egyik legjobbja.

Hirdetés

Nem csak sokat, de jól is játszik, így sikerült felhalmoznia közel 95000 ölést, amivel ő áll az első helyen. 11,11-es K/D aránya is dícséretes, de az még inkább, hogy a napokban sikerült megszereznie az 5000. Victory Royale-t, azaz 5000 alkalommal maradt utolsóként életben, mellyel PC-n vezet. Összesítettben egyébként egy zRotation nevű arc az első, aki Xbox One-on játszik, és 6712-szer győzött. Ha minden platformot nézünk, Ninja a kilencedik.

Ti hogy álltok, hány Victory Royale-t tudhattok magatokénak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)