Hirdetés

Melyik játékokra kerestünk rá a legtöbbször Google-ben?

|

2018-ban is elég sokat keresett rá az internet népe bizonyos játékokra, és az élvonal címei egyáltalán nem meglepőek.

Hirdetés

Itt az év vége, ami azt jelenti, hogy jönnek a Google keresőlistái is. Az idei, amerikai Top 10-es játéklista tetején nem meglepő módon az Epic Games sikercíme, a Fortnite szerepel, ami iránt ugyanakkora divat ellenszenvvel viseltetni, mint nyomatni, de az eredmény a bődületes nézettség, bárhogy is.

Hirdetés

A második helyre a régóta várt Red Dead Redemption 2 csúszott be, ami alaposan megmozgatta a közönséget (nyilván ebbe a mellőzött PC-s tábor is beletartozik), de a harmadik helyezett már egyértelműen nem a közönségsiker dobogósa, a Fallout 76 sokakat érdekelt, főleg azért, hogy elmondhassák, mekkorát csalódtak benne. Íme a teljes lista:

Külön érdekesség, hogy a listán szereplő játékok közül a Fortnite az egyetlen, ami stabil számokat kapott egész évben, a többi címet a megjelenésének környékén történt egy-két fellobbanás tette a térképre, de ez a játékok műfajából adódóan is érthető különbség. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)