Hirdetés

Fortnite - Twitch rekordot hozott össze Drake és Ninja

|

A mémek visszatérő szereplője és a Hotline Bling dal atyja, Drake összeállt a népszerű streamerrel, Ninjával és ketten felrobbantották a Twitchet a Fortnite-ot nyüstölve.

Hirdetés

Az Epic Games számára nagyon bejött a Fortnite és annak Battle Royale módja, elvégre egyedül ez tűnik méltó kihívójának a műfajt uraló PlayerUnknown's Battlegrounds-nak. Bár a csalókkal továbbra is küzdenek a készítők, a játék népszerűsége csak növekszik, amit a platformokon átívelő crossplay, a mobilos változat és az új ötletek csak tovább növelnek majd. De persze a siker nem csak a fejlesztőktől, hanem a streamerektől is nagyban függ.  

Hirdetés

A Fortnite közvetítése felkapott dolog mostanság, a nézők is vevők rá. A legújabb és legjobb példa erre a kanadai rapper és énekes, Drake közös játéka az ismert streamerrel, Ninjával, amely rengeteg embert érdekelt: a statisztikák szerint a stream egy pontján több mint 600 ezren követték figyelemmel az eseményeket, amely új rekordot jelent, hiszen korábban 400 ezer volt a legmagasabb szám. Alább nézhetitek (vissza) a műsort, ha kíváncsiak vagytok rá. 

Nézd meg Ninja élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Drake egy ponton mellesleg kifejtette, hogy szereti az ananászt a pizzán. Talán ez lehetett a stream népszerűségének titka. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)