Hirdetés

Fortnite - egy újabb pereskedés végére kerülhet pont

|

A Kaliforniába jöttem sztárja csúszhat le a hőn áhított jogdíjakról.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy a Carltont játszó Alfonso Ribeiro hiába fordult a jogvédelemhez.

Hirdetés

Nem most először perelik az Epic Gamest a Fortnite-ban felhasznált táncmozdulatok miatt, és lassan eljutnak az ügyek oda, hogy jogászok foglalkozzanak velük. A múlt héten 2 Milly bukott el, és úgy néz ki, Ribeiro ügyében sem az ő javára döntenek.

A Fortnite egyik legnépszerűbb táncáról, a Freshről van szó, ami nagyon hasonlít Carlton táncához a Kaliforniába jöttem sorozatból. A mozdulatsor azóta összeforrt az eredeti jelenettel és a színésszel egyaránt.

A TMZ értesülései szerint az illetékesek visszadobták Ribeiro panaszát, azzal az indoklással, hogy

"egy egyszerű, három tánclépésből álló mozdulatsorról van szó, nem pedig egy különleges koreográfiáról,"

így azt levédetni sem lehet.

Ribeiro és ügyvédje persze magabiztosan állítják, hogy a világ legnépszerűbb videojátéka jogtalanul használta a színész külsejét és mozdulatait.

Az teljesen egyértelmű, hogy az Epic valóban Alfonso Ribeiro mozdulatait ültette át a játékba, amit az emote "Fresh" elnevezése is megerősít, mivel az a sit-com eredeti, angol címére tesz egyenes utalást (The Fresh Prince of Bel-Air). Jelenleg viszont úgy néz ki, hogy nem kerülhet bíróság elé az ügy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)