Hirdetés

Fortnite - megjöttek a Stranger Things skinek

|

Hopperként és Demogorgonként is mehetsz lövöldözni a csatatérre, ha éppen ez kellett volna a boldogsághoz.

Hirdetés

Néhány napja, a harmadik évad közeledtével felbukkantak Stranger Things portálok a Fortnite: Battle Royale pályáján, és ahogy arra számítani lehetett, ezek egy crossover eseményt vezettek fel. Az éjjel be is indult a móka, amikor a Chief Hopper és Demogorgon skinek bekerültek a játékbeli boltba, és kitört a Különös dolgok őrület (mivel a Netflix is így fordította le a címet, ezért leírtuk most ide, de soha többé nem akarjuk).

Hirdetés

Rajtatok múlik, hogy a széria legendás szörnyeként vagy rendőrfőnökeként akartok-e csatába menni. Akármelyiket is választjátok, a menő új fegyverskint is csatába vihetitek természetesen.

A karakterkinézetek árát (hiszen semmi nincs ingyen ebben az embertelen világban) és játékbeli modelljeit itt láthatjátok:

Egy Demogorgon vs. mindenki stílusú extra játékmódnak is örülnénk, de úgy néz ki, hogy egyelőre ilyesmire feleslegesen várnánk, be kell érni ennyivel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)