Hirdetés

Újabb ismert emberek perlik az Epic Gamest lenyúlt táncok miatt

|

Sokan nem nézik jó szemmel, hogy jellegzetes mozdulataik a megkérdezésük nélkül kerültek be a Fortnite-ba.

Hirdetés

Nemrég írtunk arról, hogy többen is nemtetszésüket fejezték ki, miután nem hogy nem fizetett az Epic, de engedélyt sem kért a táncaik felhasználásához.

Hirdetés

2 Milly már pert indított, és most Alfonso Ribeiro, a Kaliforniába jöttem Carltonja lépett akcióba. A TMZ azt írja, a színész nemcsak az Epic Gamest, de a 2K Gamest is perli, mivel a tánc az NBA 2K játékokban is engedély nélkül szerepel.

A Carlton tánccal kapcsolatban Ribeiro korábban azt nyilatkozta, Bruce Springsteentől és Eddie Murphytől is merített, mikor megálmodta. Maga a mozdulatsor ugyanakkor egyértelműen hozzá köthető. Érdeklődve várjuk, hogy az Activisionbe is beleáll-e, mivel a Destiny 2-ben is megtalálható, és ha nem perli a kiadót, miért nem. Lehet, hogy ők kértek engedélyt.

A Variety úgy tudja, a Backpack Kid néven ismert srác szintén keresetet nyújtott be a két cég ellen. Hozzá kötődik a Floss.

Elvileg csak koreográfiát lehetne levédetni, mozdulatot nem, de meglátjuk, hogyan zárulnak ezek az ügyek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)