Hirdetés

Fortnite - egyre többen sérelmezik, hogy az Epic kérdés nélkül lenyúlta a táncukat

|

Érdekes módon a mozdulatokat nem lehet levédetni az Egyesült Államokban, csak teljes, összetett és hosszabb koreográfiákat.

Hirdetés

A Fortnite-tal kapcsolatban sok a megmagyarázhatatlan dolog. Ezek egyike a táncok népszerűsége, melyek már több egyéb játékba, köztük a Forza Horizon 4-be is átszivárogtak. Táncórákat is lehet venni.

Hirdetés

Mindenesetre az Epic amit csak tud, leanimál, viszont nincs ettől mindenki elragadtatva. Jogilag nem köteles megkérdezni a táncok kitalálóit vagy előadóit arról, hogy mit szólnának, ha a játékban láthatnák viszont a mozdulatokat: ugyanúgy nem lehet egy-egy mozdulatot levédetni, ahogy szavakat vagy színeket.

A hétvége folyamán ketten is szóvá tették, hogy nem tetszik nekik a dolog. Először egy 2 Milly nevű rapper árulta el, hogy jogi lépéseket fontolgat Milly Rock nevű tánca felhasználása miatt (mely egyébként az NBA 2K18-ban is szerepelt), különösen azért, mert vásárlással lehet feloldani. Az Epic vastagon keres azzal, amit ő talált ki, míg ő semmit nem kap az egészből (ezzel kapcsolatban már BlocBoy JB és Chance the Rapper is felszólalt korábban). Hozzátette, hogy nem játszik és nem is fog játszani, de nagyon sokan mondták neki, hogy perelnie kellene. 

Ezt követően a Dokikban játszó Donald Faison, mikor egy összejövetelen arra kérték, adja elő legendás Poison táncát, azt mondta, aki látni akarja, játsszon a Fortnite-tal. Ő is megjegyezte, hogy semmi pénzt nem kapott, miután az Epic felhasználta (bár, és ez semmin nem változtat, annyit érdemes tudni, hogy ez az alap tánc a játékban). A többiek próbálták a dolgot poénnal elütni, de Faison láthatóan nem találja a helyzetet annyira mókásnak.

Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)