Hirdetés

Fortnite - szülők ezrei telefonáltak be aggódva az ügyfélszolgálatra

|

A Fortnite: Battle Royale világa megsemmisült, és mivel nem olvas híreket mindenki, sokan nem tudják, miért játszhatatlan épp a játék.

Hirdetés

Azt, ami most a Fortnite-tal történik, csak egy többmilliós játékosbázissal rendelkező játéknál lehet megcsinálni. Mivel egy fekete lyuk mindent beszippantott, most épp nem lehet csatározni, várni kell türelemmel a következő szezon indulásáig.

Hirdetés

Már az előzetes is kiszivárgott, úgyhogy sok titok nem maradt, de elvileg ma déltől elérhető lesz az új térkép, és minden egyéb újdonság. Az elmúlt napokban azonban nem csak a szerverek, az ügyfélszolgálatosok is izzadtak, mivel rengeteg szülő telefonált, érdeklődve, hogy mi a helyzet a játékkal, és megmaradtak-e a megszerzett tárgyak, valamint az összegyűjtött V-Bucksok. A Twitter természetesen tele van értetlenkedőkkel és olyanokkal, akik arról számoltak be, hogy kiskorú rokonaik teljesen bepánikoltak, sírnak és folyton azt kérdezgetik, mikor játszhatnak újra, sőt, valaki már megpróbált hashtages "tüntetést" szervezni, hogy kifejezze, mennyire nem örül. Mind a PlayStation, mind a Nintendo kirakott egy megnyugtató közleményt, biztosítva a játékosokat, hogy semmi értékes nem veszett el, de azért ez sem jutott el mindenkihez.

Reméljük, az Epic még azelőtt játszhatóvá teszi a játékot, hogy felső tagozatosok vasvillát ragadva kirakatokat törnek be, kukákat borogatnak, és eluralkodik az anarchia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)