Hirdetés

Travis Scott a Fortnite-ban adott koncertet, 12 millióan nézték

|

A Fortnite koncertek szervezőinek jó hír ez: most másfél millióval több ember volt kíváncsi a különleges élményre, mint amennyien Marshmellóra voltak tavaly.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogyan született meg az ötlet, hogy koncerteket kell szervezni a Fortnite-ban, de mint azt a számok is mutatják, egyáltalán nem hülyeség. Fellépett már a játékban Marshmello is, aki több mint 10 millióan néztek meg élőben. Travis Scottra azonban az Epic Games beszámolója szerint 12,3 millióan voltak kíváncsiak, amivel új rekord született.

Hirdetés

Ebbe ráadásul nem számolták bele azokat, akik utólag vagy nem a játékon belül, tehát Twitchen vagy YouTube-on figyelték az eseményeket. Itt nézhetitek meg a műsort, egészen szürreális és remek, nagyjából 5:45-nél kezdődik:

Lesz még ismétlés, ma délután 4-től, holnap reggel 6-tól és délután 5-től, valamint 26-án éjféltől. Egyébként egy rakás, a zenészhez kapcsolódó cucc is érkezett, amikről itt tudhattok meg többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)