Hirdetés

A Fortnite-tal és más online játékokkal indokolják az Egyesült Királyságbeli válások 5 százalékát

|

A válási papírokon indokként meglepő gyakorisággal bukkan fel a Fortnite címe.

Hirdetés

Aki esetleg még mindig azt hiszi, hogy a Fortnite: Battle Royale csak a 9 évesek játszótere, az tegyen egy kört a Divorce Online oldalán.

Hirdetés

Az oldal közleménye szerint január 1. óta 200 válási papír érkezett hozzájuk, melyeken a válási indokok között a Fortnite és más online játékok voltak feltüntetve. Ez durván a beadott kérelmek 5 százalékát teszi ki, legalábbis Angliában és Walesben. Ha ugyanezt kivetítjük az Egyesült Királyság többi részére, akkor csak idén nagyjából 4000 játékokhoz köthető esetnél járhatunk.

Fontos hozzátenni, hogy ugyan csak a Fortnite volt nevén nevezve, de több online címről is szó van. Más kérdés, hogy egy válási indoklásnál nem feltétlenül megbízható vagy releváns az, hogy "játékok miatt veszekszünk állandóan", de a mai világban már nem is annyira hihetetlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)