Hirdetés

Napi büntetés: a hős, aki látta, hogy a vihar háztetőket tép le, de Fortnite-ozott még egy kicsit

|

Komoly döntést kellett meghoznia Anton Williamsnek: vagy megnyeri az épp zajló meccset, vagy biztonságba menekül.

Hirdetés

Tudjuk, hogy online játékot nem lehet leszünetelni (és reméljük, ezzel egyre több szülő is tisztában van, nem próbálkozik lehetetlen kérésekkel, mint ez meg a mosogatás), de ha épp életveszélybe kerültök, bátran lépjetek ki. Mire elmúlik a baj, a büntetés is letelik, ami egyes játékokban a korán távozókat érinti.

Hirdetés

A greensboroi Anton Williams komoly dilemmával találta szembe magát. Kinézett az ablakon, észrevette, hogy a környező házak tetejét már tépi le a szél, viszont elmondása szerint már csak néhányan voltak a meccsben, ezért úgy döntött, megpróbálja befejezni. Amikor észrevette, hogy a helyzet romlik, a villanypóznák kezdenek kidőlni, inkább feladta és testvérével, valamint unokaöccsével bevonult a fürdőszobába. Azért még ekkor is a játékon járt az agya, de közben remélte, hogy mindenki jól van körülötte. 

Nézzétek meg a videót, csak hogy lássátok, mekkora volt a pusztítás:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)